Searching...

Mark

utorak, 4. lipnja 2013.

Zimo: U Zagrebu se 11. lipnja održava prvo okupljanje Googleovih developera

Zimo
Blog o društvenim mrežama, multimediji i dizajnu
U Zagrebu se 11. lipnja održava prvo okupljanje Googleovih developera
Jun 4th 2013, 10:34

Neprofitna organizacija Google Developer Group koju globalno podržava Google ima za cilj okupiti softverske inženjere i inženjerke koje pokazuju interes za Googleovim tehnologijama.

Prvo okupljanje GDG Zagreb održat će se 11. lipnja u Vintage Industrial Baru, Savska cesta 160, s početkom u 18 sati.

U 102 države diljem svijeta aktivne su 394 grupe, a samo u posljednjih šest mjeseci održano je 2.324 druženja, radionica i predavanja. Pokretači inicijative GDG Zagreb su Ivan Gavran iz Calyxa, Ana Mandić iz Pet minuta i Vanja Šebek iz Neuralaba, skupina programera koji dijele interes u korištenju Google tehnologija, platformi i alata.

“Već neko vrijeme sam razmišljao o pokretanju GDG grupe u Zagrebu te me stvarno veseli što ćemo konačno organizirati prvo druženje. Nadam se da će ovakva neformalna okupljanja potaknuti članove zajednice na razmjenu iskustva i znanja jer je ovo zapravo idealna prilika za upoznati zanimljive i pametne ljude koje zanima Google tehnologija”

Izjavio je Ivan Gavran te dodao:

“Na prvom druženju od ljudi očekujemo da predlože na koji način žele sudjelovati i mogu li kako doprinijeti radu grupe jer imamo u planu organizirati radionice, predavanja, hachathone i ostale zabavne aktivnosti zanimljive programerskoj zajednici”.

Prijave za prvo okupljanje GDG Zagreb su moguće putem sustava Entrio na poveznici, a sve aktivnosti možete pratiti na GDG Zagreb Google+ stranici putem koje će organizatori obavještavati zainteresirane sudionike o svim planovima.

 

Facebook Google Plus Twitter
You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 komentari:

Objavi komentar