Searching...

Mark

subota, 1. lipnja 2013.

Zimo: Samuel L. Jackson napušta glumačke vode?

Zimo
Blog o društvenim mrežama, multimediji i dizajnu
Samuel L. Jackson napušta glumačke vode?
Jun 1st 2013, 11:26

Koliko smo puta gledali najdraži film i uživjeli se u njega u toj mjeri da smo se i sami osjećali ravnopravnima za dijalog s glavnim glumcem.

Uz to, postoje glumačke ikone koje bilo svojim stasom, bilo glasom jednostavno daju dozu legendarnosti svemu čega se prime. Među takve karizmatike definitivno se ubraja i Samuel L. Jackson koji ovih dana spretno pliva internet vodama. Na koji način? Ovaj je glumački genijalac na Redditu pozvao sve na kratki natječaj kojim traži scenarij od maksimalno 300 riječi. Iako u kratkom vremenskom roku, Samuel je naravno završio s hrpom pristiglih radova za koje je sam rekao da su koliko nemaštoviti toliko i super-originalni.

Cijeli ovaj mali projekt napravljen je u svrhu prikupljanja sredstava za istraživanje Alzheimerove bolesti kojom su pogođeni i bliži članovi njegove obitelji. U videu koji je postavio na YouTube-u pogledajte koliko se Jackson držao svog obećanja da će interpretirati najoriginalniji scenariji po njegovom izboru i koje nam je novosti otkrio.

Facebook Google Plus Twitter
You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 komentari:

Objavi komentar