Searching...

Mark

utorak, 4. lipnja 2013.

Zimo: Can Knockdown 3 je zarazna igra iz Poljske, svojevrsni Angry Birds na drugačiji način

Zimo
Blog o društvenim mrežama, multimediji i dizajnu
Can Knockdown 3 je zarazna igra iz Poljske, svojevrsni Angry Birds na drugačiji način
Jun 4th 2013, 11:09

Ako tražite neku igru za zabavu i opuštanje, a već vam ne dosta Angry Birdsa, onda imamo nešto super cool za vas — Can Knockdown 3!

Ova igra, iza koje stoji poljski Infinite Dreams, inače kompanija koja već ima nagrađivane igre za mobilnu platformu, objavila je novu zarazu Can Knockdown 3 u kojoj je cilj bejzbolskim lopticama srušiti limenke.

Igra, osim što vizualno izgleda fenomenalno, ima odličnu komponentu igrivosti, pa se sve ponaša vrlo realno, u skladu sa svim zakonima fizike. Treća verzija nasljednik je originalnog Can Knockdowna koji je preuzet preko 2.5 milijuna puta u samo 30 dana nakon lansiranja, što pokazuje zarazni element.

Lite verzija Can Knockdown 3 omogućuje vam 40 nivoa i 3D lokacije u kojima se sama igra odvija. Iako je igra za Android besplatna, zato se u njoj nalaze reklame, iOS verzija košta 0.99 dolara, dok je Lite verzija besplatna, no ograničena.

U nastavku možete vidjeti kratki video o igri, na ovom linku više informacija, a igru možete preuzeti na Google Playu ili App Storeu, Free.

Facebook Google Plus Twitter
You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 komentari:

Objavi komentar