Searching...

Mark

četvrtak, 6. lipnja 2013.

Gadgeterija: Toshiba najavila i novu Satellite L seriju prijenosnika

Gadgeterija
Dnevni blog o gadgetima i raznim internetskim bizarnostima
Toshiba najavila i novu Satellite L seriju prijenosnika
Jun 6th 2013, 11:58

Toshiba Satellite L (2)

Uz današnju najavu nove Satellite L-serije prijenosnih računala namijenjenih zabavi, Toshiba Europe GmbH dodaje više izbora sve većem portfelju povoljnih prijenosnih računala sa novim dizajnom predstavljenih u 2013. godini. Nudeći najnoviju tehnologiju, kao što zasloni osjetljivi na dodir od ruba do ruba, Satellite L-serija spaja praktičnost i jednostavnost korištenja uređaja ove vrste. Prodaja nove Satellite L-serije u Europi će početi u drugom tromjesečju 2013. godine.

"Satellite L-serija ispunjava potrebe većine korisnika prijenosnih računala, omogućujući im da obavljaju svoje dnevne računalne zadatke te pružajući im snagu potrebnu da uživaju u visoko kvalitetnoj multimediji i stvaranju sadržaja," rekao je rekao je Alen Rizvić, Country Manager Croatia, Toshiba Europe GmbH. "Nudimo novu L-seriju u tri različite veličine zaslona. Najmanji je samo 24 mm debljine i mase od samo 2 kg, ali je još uvijek ima impresivan široki HD zaslon."

Svi modeli, dostupni u veličinama od 43.9 cm (17.3"), 39.6 cm (15.6") i 35.8 cm (14.1"), imaju potpuno novi dizajn, uz velik izbor boja. L40t, L40Dt, L50t, i L50Dt dolaze u srebrnoj boji te su opremljeni sa naprednim zaslonom osjetljivim na dodir od ruba do ruba s podrškom za geste sa deset prstiju. Toshiba Split Screen Utility je još jedan koristan alat za intuitivnu navigaciju po zaslonu osjetljivom na dodir. Ona podržava više zadataka raspoređujući otvorene prozore na radnoj površini na uredan način. Kontrola i navigacija prijenosnog računala postaje intuitivna i jednostavna poput korištenja smartphone uređaja ili tableta.

Toshiba Satellite L (1)

Nova Satellite L-serija je optimizirana za uživanje u širokom spektru digitalne zabave, zahvaljujući izboru snažnih procesora, uključujući inačice sa niskom potrošnjom energije za modele koji su samo 24 mm debljine. NVIDIA Optimus tehnologija i AMD Enduro tehnologija korisnicima automatski omogućuje duži vijek trajanja baterije bez ručnih promjena postavki. Ove tehnologije neprimjetno optimiziraju rad računala, radeći “iza scene” bez ometanja korisnika. Za poboljšani multimedijski doživljaj, svi modeli L-serije su opremljeni Onkyo stereo zvučnicima i imaju DTS Sound aplikaciju za poboljšanje zvuka koji pruža izuzetan zvuk niskih tonova, profinjenog srednjeg opsega i jasnih vokala što sve daje čist i prirodan dojam glazbe. Gledanje filmova i drugih vizualnih sadržaja je uvijek pozitivno iskustvo na novoj L-seriji jer svi modeli imaju ravan HD ili HD+ široki zaslon sa LED pozadinskim osvjetljenjem. HD+zaslon koji je standard na najvećoj L-seriji veličini (17.3"), omogućuje korisnicima užitak u gledanju filmova i fotografija kako je zamišljeno od autora čak i ako su izvorno proizvedeni u oštrijem i svjetlijim formatu od HD-a. Zasloni L-serije su dostupni i u nereflektirajućoj inačici koja pomaže prevladati potencijalno zrcaljenje vanjskih izvora svjetlosti.

Toshiba Satellite L (2) Toshiba Satellite L (1) Toshiba Satellite L (3) Toshiba Satellite L (4)

Osim zajedničkih utora za povezivost, uključujući USB 3.0 utor sa Toshiba USB Sleep-and-Charge funkcionalnošću za punjenje mobilnih uređaja čak i kada je prijenosno računalo ugašeno, Satellite L-serija temeljeni su na Intel procesorima sa Wi-Fi certificiranim Miracastom. Ova nova standardizirana tehnologija omogućava korisnicima bežični prijenos multimedijskog sadržaja sa prijenosnih računala na kompatibilne TV uređaje, tako da se u sadržaj može uživati na velikom ekranu zajedno sa prijateljima i obitelji. Osim toga, mogućnost dodatnog optičkog pogona čini modele bez njega lakšima i stoga praktičnijima za prijenos.

Facebook Google Plus Twitter
You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 komentari:

Objavi komentar