Searching...

Mark

utorak, 11. lipnja 2013.

Gadgeterija: Procurilo nekoliko HTC smartphone noviteta

Gadgeterija
Dnevni blog o gadgetima i raznim internetskim bizarnostima
Procurilo nekoliko HTC smartphone noviteta
Jun 11th 2013, 12:37

HTC-Desire-600-dual-sim
Dok HTC One posrnulog proizvođača polako vraća na noge (uz bar 5 milijuna do sad prodanih jedinica), čini se kako će uskoro i drugi noviteti ugledati tržište. HTC Butterfly S bi trebao biti nasljednik modela Butterfly iz 2012., a “povratnik” je i ranije predstavljeni HTC Desire s modelom 600. U pripremi je i jeftini WP8 uređaj Tiara.

Ime novog Android uređaja je otkriveno na pozivnici za događaj 19. lipnja u Tajvanu, a to tržište bi trebalo dobiti i Desire 600. Vrijedi podsjetiti da je potonji model predstavljen pred par tjedana a osim 4.5-inčnog ekrana, donosi i dual-SIM mogućnosti, četverojezgreni Qualcomm Snapdragon 200 procesor radnog takta 1.2GHz, 1GB radne memorije i 8GB spremišnog prostora proširivog microSD karticama. Tu su i BoomSound dvostruki zvučnici poznati s modela One.

HTC-Butterfly-S-announcement-June-19

S druge strane, još nepoznati Butterfly S bi trebao imati UltraPixel stražnju kamericu poznatu s modela One, LTE povezivost, novu generaciju procesora (nepoznati detalji), veću bateriju – i naravno – Sense 5 sučelje povrh Androida u verziji Jelly Bean. Od ekrana se ne očekuje ništa manje od FullHD razlučivosti koju je imao i prethodni model.

htc-tiara-leak-wp8

HTC Tiara će izgledno biti treći kompanijin WP8 uređaj, a ako je za vjerovati procurenoj press fotografiji, ima jako malo veze s modelima 8S i 8X po pitanju dizajna. Zapravo, prilično podsjeća na Android model One SV. Što se tehničkih karakteristika tiče, u 4.3-inčnom uređaju bi trebali biti dvojezgreni Snapdragon radnog takta 1.2GHz, 1GB radne memorije i 8GB spremišnog prostora. Tu su još kamerice od 8MP i 1.6MP te baterija od 1800mAh. Neki izvori govore kako su planovi za HTC Zenith, ranije najavljivanu Windows Phone perjanicu, bačeni u smeće. Čini se kako i HTC odustaje od WP platforme.

Facebook Google Plus Twitter
You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 komentari:

Objavi komentar