Searching...

Mark

ponedjeljak, 3. lipnja 2013.

Gadgeterija: Dobro došli na potpuno novi Usporedi.hr

Gadgeterija
Dnevni blog o gadgetima i raznim internetskim bizarnostima
Dobro došli na potpuno novi Usporedi.hr
Jun 3rd 2013, 10:07

usporedi.hr

Nakon pet godina postojanja, ekipa s Usporedi.hr-a potpuno je redizajnirala svoj web koji sada nudi jednostavniju usporedbu dostupnih gadgeta (mobiteli, fotići, tableti, prijenosna računala…). Čak 80% uređaja glavnih kategorija testirano je i ocijenjeno uz fotke i video test ekipe s portala, a na temelju ocjena autora, generiraju se top liste uređaja pa je tako u samo par klikova moguće saznati koji su najkvalitetniji fotoaparati ili pametni mobiteli na tržištu.


Od 2007. do danas, ovaj specijalizirani site za tehnologiju i prijenosne gadgete imao je više od 6 milijuna posjeta uz preko 19 milijuna pregleda stranica. S novim, jednostavnim i preglednim siteom koji korisniku omogućava da u samo minutu i pol odluči koji prijenosni gadget želi kupiti, ekipa očekuje još veći rast posjećenosti.

„Nakon tri godine postojanja odlučili smo angažirati konzultantsku kuću Zagrizi koja je u ove dvije godine rada postavia novi temelj marke Usporedi.hr. Još snažnije su definirali našu ponudu vrijednosti, dok je dizajn agencija Demode redizajnirala ovaj site prema njihovim smjernicama. Na kraju, mlada ekipa iz tvrtke Borealis isprogramirala je ovaj zahtjevan projekt, kompletno iznova." izjavio je Matko Pecotić, direktor tvrtke koja je vlasnik Usporedi.hr stranice.

Novi Usporedi.hr nudi informacije o tehnološkim proizvodima za široku publiku uz vlastito kreiran sadržaj. Trenutno imaju testirane gotovo sve mobitele i fotoaparate dostupne na tržištu, kao i veći dio tableta i prijenosnih računala. Usporedba je maksimalno pojednostavljena s košaricom koja se u svakom trenutku nalazi u gornjem desnom uglu ekrana. Maksimalno se mogu usporediti tri uređaja, a posebnost je mogućnost usporedbe testova što trenutno ne nudi nijedan website na svijetu.

Svakako provjerite Usporedi.hr.

Facebook Google Plus Twitter
You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 komentari:

Objavi komentar