Searching...

Mark

srijeda, 15. svibnja 2013.

Zimo: PayPal nudi 6 mjeseci besplatne usluge u zamjenu za staru blagajnu

Zimo
Blog o društvenim mrežama, multimediji i dizajnu
PayPal nudi 6 mjeseci besplatne usluge u zamjenu za staru blagajnu
May 15th 2013, 06:48

PayPal je pokrenuo promotivnu akciju u kojoj nudi besplatno korištenje usluga procesiranja kreditnih i debitnih kartica te čekova i samih PayPal računa na mjestu prodaje (point-of-sale) svim američkim trgovcima koji zamjene svoju staru blagajnu za uređaje ili aplikacije koje nude PayPalovi partneri kao što su ERPLY i Leaf. Promotivna akcija odnosi se i na PayPalovu vlastitu POS aplikaciju za pametne telefone i tablete - PayPal Here.

Trgovci koji se odluče sudjelovati u akciji do kraja godine neće morati plaćati naknadu koju PayPal naplaćuje po svakoj obrađenoj transakciji.

Pokušaj je to PayPala da zauzme bolju poziciju na polju mobilne naplate. U prilog im ne ide činjenica da su brojni korisnici doživjeli neugodna iskustva s njihovom platformom poput trajnog zamrzavanja sredstava na PayPal računu. Hoće li PayPal uspjeti uvjeriti američke trgovce da mu prepuste brigu o dnevnom utrošku ostaje za vidjeti.

Iako ova vijest nije relevantna za trgovce u Europi, zanimljivo je vidjeti napredak koji se zbog ujednačenog pravnog sustava postiže u SAD-u. iZettle, najpoznatija europska inačica Squarea i PayPala, laganim ali sigurnim korakom uvodi svoje usluge u sve više europskih zemalja. Trenutno je dostupna u Švedskoj, Norveškoj, Danskoj, Finskoj, Ujedinjenom Kraljevstvu, Španjolskoj i Njemačkoj. Ako ikad u tu listu odluče dodati i Hrvatsku morat će se prilagoditi i našem zakonu o fiskalizaciji.

Facebook Google Plus Twitter
You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 komentari:

Objavi komentar