Searching...

Mark

utorak, 28. svibnja 2013.

Gadgeterija: [VIDEO] Tri Verbatimove USB flash memorije za svaku priliku

Gadgeterija
Dnevni blog o gadgetima i raznim internetskim bizarnostima
[VIDEO] Tri Verbatimove USB flash memorije za svaku priliku
May 28th 2013, 10:12

Verbatim (2)

Poznati proizvođač gadgeta i gadgetolikih dodataka, tvrtka Verbatim poslala nam je tri USB flash memorije za svaku priliku. Executive USB Drive serijal namijenjen je korisnicima kojima je na pameti sigurnost podataka, Micro USB pak korisnicima koji svoje podatke žele nositi na simpatičnim raznobojnim pogonima na poput privjeska za ključeve, a Store 'n' Stay NANO USB bit će gotovo neprimjetan u bilo kojem USB utoru stolnog ili prijenosnog računala.


Store'n'Stay NANO USB pogon dolazi u kapacitetima od 8, 16 i 32GB podatkovnog prostora. Gotovo je neprimjetan, neprimjetno će se uklopiti u bilo koji USB utor, a modele je moguće dobaviti po cijenama od 94, 159, odnosno 289 kuna.

Micro USB dolazi u varijantama ljubičastog, žutog, narančastog, ružičastog, zelenog, plavog ili crnog kućišta te u kapacitetima od 2, 4, 8, 16 ili 32GB podatkovnog prostora. Modele od 8, 16 i 32GB moguće je dobaviti po cijenama od 94, 159, odnosno 289 kuna.

Verbatim (1) Verbatim (3) Verbatim (4) Verbatim (2)

Executive USB drive spaja se na kompatibilne uređaje USB 2.0 sučeljem, dolazi u kapacitetima od 64, 32, 16 i 8GB, omogućuje preuzimanje probne verzije softvera za zaštitu podataka zaporkom, a model koji smo mi isprobali u 32 gigabajtnoj verziji moguće je dobaviti po cijeni od 599 kuna.

Više detalja na verbatim.com.hr.

Facebook Google Plus Twitter
You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 komentari:

Objavi komentar