Searching...

Mark

srijeda, 22. svibnja 2013.

Gadgeterija: [VIDEO] Samsung reklamira televizijski dodatak za neandertalce s kauča

Gadgeterija
Dnevni blog o gadgetima i raznim internetskim bizarnostima
[VIDEO] Samsung reklamira televizijski dodatak za neandertalce s kauča
May 22nd 2013, 09:07

Samsung Smart TV Evolution Kit

Prizor muškarca koji vegetira na kauču ispred ekrana, dok ga polako napuštaju društvene potrebe i ljudske vrline postao je stereotip u posljednjih pedesetak godina, otkako su televizori postali ukućani manje-više svakog doma. Na tu je kartu (duhovito?) zaigrao Samsung u reklami za svoj novi Evolution Kit, dodatak za Smart TV korejske kompanije.

Ne očekujmo čuda, ova tehnologija neće nužno učiniti da spol s XY kombinacijom kromosoma odustane od ispijanja nezdravih količina piva i istovremenog ispuštanja vjetrove kroz sve otvore. Kad već njegov vlasnik neće mnogo napredovati, onda će se barem televizor razvijati sa svakim novim Evolution Kitom, poručuje Samsung.

Svaki novi dodatak, koji se jednostavno priključi na stražnji dio uređaja, pruža korisnicima pametnih TV-a nove softverske mogućnosti, bez potrebe za kupovinom novog prijemnika. Ništa što nisu mogli pružiti jednostavnijom nadogradnjom putem interneta, rekli bismo.

Osnovna Samsungova ideja je pak, pogađate, da od ovisnika o tehnologiji iskamči još malo novca. Kao da će muškarci baš nakon ove reklame odjednom početi redovito nabavljati nove evolucijske dodatke. Baš kao zamjenjive britvice, nadaju se.

Netko bi Samsungu trebao objasniti da im (ne tako svježa) pojava homo sapiensa blago kvari prodajne planove.

Izvor: SamsungTelevisions (YouTube)

Facebook Google Plus Twitter
You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 komentari:

Objavi komentar