Searching...

Mark

petak, 31. svibnja 2013.

Gadgeterija: U Hrvatsku stiglo tablet računalo ASUS Fonepad

Gadgeterija
Dnevni blog o gadgetima i raznim internetskim bizarnostima
U Hrvatsku stiglo tablet računalo ASUS Fonepad
May 31st 2013, 10:21

Asus Fonepad 01

Na tržište Hrvatske stigao je Fonepad, novi mini tablet iz ASUS-a, a koji možete dobaviti po cijeni od 1.999 kuna. Voice-calling i 3G podrška, kao i sve funkcije smartphona pakirani su u elegantno aluminijsko kućište dijagonale 7 inča. Uređaj pokreće Intel Atom Z2420 procesor sa Android 4.1 verzijom i HD zaslonom, a zahvaljujući IPS tehnologiji dostupan je široki kut gledanja i jasnoća slike.


Fonepad je elegantan i kompaktan tablet s aluminijskim kućištem koji se može držati u jednoj ruci, zahvaljujući maloj masi od samo 340g i te debljini od 10.4 milimetara. Pokreće ga najnoviji Intel Atom Z2420 procesor s punom Android kompatibilnošću pa Fonepad ima savršenu ravnotežu performansi i energetske učinkovitosti, uz hardverski ubrzano 1080p Full HD video dekodiranje i trajanje baterije do devet sati.

7-inčni zaslon podržava čak do 10 točaka osjetljivih na dodir u istom trenutku, a 1280×800 HD razlučivost omogućuje jasno čitanje teksta i detaljan prikaz fotografija i video materijala. IPS tehnologija osigurava žive boje sa 178 stupnjeva širokim kutom gledanja, pri čemu su slike jasne i svijetle, čak i na dnevnom svjetlu.

Ugrađeni 3G modem s podrškom za HSPA + standard čini Asus Fonepad uvijek spremnim za pristup web sadržajima, brzo preuzimanje aplikacija iz Google Play trgovine te reprodukciju audio i video sadržaja. Zahvaljujući punoj podršci za obavljanje 3G telefonskih poziva, Fonepad je moguće koristiti za glasovne pozive pomoću digitalnog mikrofona s ugrađenim sustavom za poništavanje buke ili opcijskih Bluetooth slušalica. Zahvaljujući ovom hibridnom uređaju, troškovi održavanja su znatno niži od onih koje biste odvojeno plaćali za smartphone i 3G tablet.

Fonepad je dostupan u verziji kapaciteta od 16GB, a posjeduje i ulaz za SD karticu koja omogućuje dodatnih 32GB memorije, kao i prednju kameru za video chat od 1.2 megapiksela. ASUS SonicMaster audio tehnologija sa 3 MaxxAudio obradom valova osigurava dobru kvalitetu zvuka.

Asus Fonepad 02

Asus Fonepad dolazi s brojnim ekskluzivnim ASUS aplikacijama: Floating nastupi za jednostavno upravljanje pokrenutim aplikacijama i multitasking; SuperNote Lite za crtanje i pisanje bilješki rukom, i WebStorage Office Online za uređivanje Microsoft Office dokumenata dok ste u pokretu. Fonepad korisnici također dobivaju besplatno 5GB ASUS WebStorage-a za sinkronizaciju i razmjenu podataka s drugim uređajima.

Uz Fonpad će također biti dostupna i VersaSleeve 7 futrola kao opcijski dodatak. Dostupan u četiri boje, ovaj odvojivi poklopac štiti Fonepad, a podupire zaslon u dva različita položaja za tipkanje i gledanje video materijala. Bit će dostupan krajem mjeseca po cijeni od 129 kuna.

Asus Fonepad dostupan je u Hrvatskoj po cijeni od 1.999 kuna.

Facebook Google Plus Twitter
You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 komentari:

Objavi komentar