Searching...

Mark

petak, 24. svibnja 2013.

Gadgeterija: Svi ste pozvani na ‘Canon Summer Party’, besplatno događanje za ljubitelje fotografije, umjetnosti i zabave

Gadgeterija
Dnevni blog o gadgetima i raznim internetskim bizarnostima
Svi ste pozvani na 'Canon Summer Party', besplatno događanje za ljubitelje fotografije, umjetnosti i zabave
May 24th 2013, 09:01

Ella_Mirela_Serpentes

Na konferenciji za medije tvrtka Canon je najavila “Canon Summer Party”, posebno događanje kakvo po prvi puta organizira u Hrvatskoj, a koje će se održati u utorak, 4. lipnja 2013. u Hypo centru u Zagrebu, s početkom u 16 sati i predviđenim trajanjem do dugo u noć.


Canon će tom prilikom na jednom mjestu predstaviti svoje proizvode iz područja fotografije i slikovnih rješenja, što će biti dopunjeno predavanjima vrhunskih predavača, Canonovih ambasadora koji posebno za ovu priliku stižu u Zagreb, te brojnim prilikama da i hobisti i profesionalci snime neku od posebno pripremljenih scena – od portreta fotomodela pa do sportske fotografije s freeride bikerima u glavnoj ulozi, uz umjetnički performans Magic Theatra Serpentes nazvan Metamorphosis.

U Hrvatsku ekskluzivno dolazi i nagrađivani njemački prirodni fotograf Thorsten Milse te još nekoliko predavača koji će rado svoje znanje i savjete podijeliti sa svima koji vole fotografiju ili se bave njom – profesionalno ili amaterski. Oni koji tek prave prve korake u svijetu DSLR fotografije imat će priliku saznati više o popularnim EOS fotoaparatima na radionici EOS akademija, koja je inače namijenjena kupcima Canonovih fotoaparata.

Kako bi se posjetitelji na kraju dana zabavili, a ujedno i kako bi imali prilike okušati se u snimanju koncertnih fotografija, Canon će u večernjim satima svim posjetiteljima pokloniti dva atraktivna koncerta – za Canon će pjevati Ella Dvornik i grupa Elemental. To će biti kruna “Canon Summer Partyja” te su svi dobrodošli – ulazak na sva događanja tijekom ovog dana je besplatan, uključujući i oba koncerta, ali se za prisustvovanje atraktivnim stručnim predavanjima o fotografiji potrebno prijaviti putem aplikacije na Facebook stranici Canona Hrvatska (www.facebook.com/CanonHrvatska). Prijave su otvorene od danas.

“Želimo svakom ljubitelju fotografije pružiti mogućnost da doživi pravi foto-spektakl a da pritom i nauči ponešto od onih koji se fotografijom bave profesionalno”, rekao je Ivan Matić, predstavnik odgovoran za partnere u hrvatskom predstavništvu Canona CEE GmbH. “Radi se o najvećem Canonovom događaju u Hrvatskoj dosad te će sudionici imati priliku isprobati brojne Canonove novosti, ponajprije vodeću seriju digitalnih DSLR fotoaparata EOS, poput EOS 5D Mark III, EOS 6D i EOS 700D te najnovije objektive i kompaktne fotoaparate. Na ovo događanje također dovodimo proslavljene hrvatske umjetnike poput Marija Romulića i Dražena Stojčića, prepoznatljivog autorskog tima koji je privukao pažnju na sebe lanjskim timelapse filmom o Zvjezdarnici Višnjan, kao i Sama Vidica koji je već 8 godina službeni sportski fotograf Red Bulla. Siguran sam da će svi koji vole fotografiju istinski uživati na Canon Summer Partyju”, izjavio je Matić.

Ella i Mirela

“Koncertna fotografija je, s razvojem digitalne fotografije, među fotografima dobila još više poklonika. Događaji, kao što je ovaj Canonov koji nam se bliži, prikladni su za razne vrste fotografije jer svima koji vole fotografiju pružaju mogućnost da se upoznaju s raznim fotografskim smjerovima i motivima te se ujedno mogu okušati u pravoj koncertnoj fotografiji”, rekla je na današnjoj konferenciji za medije Ella Dvornik, koja će održati besplatan koncert u sklopu Canon Summer Partyja. “Moji videospotovi snimljeni su Canonovim fotoaparatima pa posve vjerujem njihovoj tehnologiji. Spot za pjesmu ‘Iznad oblaka’ snimila sam i režirala potpuno sama, koristeći Canon IXUS 310HS. Mislim da je to uvjerljiv dokaz da je ova tehnologija već toliko dobra da svatko može s njom napraviti sve ono što zamisli”, kaže Ella.

“Fotografija je umjetnost te ju svatko doživljava na svoj, jedinstven način. Ista fotografija može se interpretirati na različite načine. Slično je i s glazbom. Elemental nikada nije bio bend koji je svoju glazbu smatrao proizvodom, nego umjetničkim izričajem – vjerujem da ste toga uvelike svjesni – a naš iskren stav prepoznaje publika u cijeloj regiji”, kaže Mirela Priselac – Remi iz Elementala. “Veseli me da smo pozvani da sudjelujemo na ovom Canonovom događanju koji je namijenjen najširem krugu ljubitelja fotografije. Sigurna sam da će i na predavanjima kao i kasnije na koncertnom dijelu svi oni naučiti mnogo toga. Dat ćemo sve od sebe da događanje bude nezaboravno i uspješno, a fotografije fantastične!”, izjavila je Remi.

Facebook Google Plus Twitter
You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 komentari:

Objavi komentar