Searching...

Mark

utorak, 14. svibnja 2013.

Gadgeterija: Studenti, svakako se prijavite na JobFair, upoznat ćete potencijalne poslodavce

Gadgeterija
Dnevni blog o gadgetima i raznim internetskim bizarnostima
Studenti, svakako se prijavite na JobFair, upoznat ćete potencijalne poslodavce
May 14th 2013, 07:48

tipkovnica

JobFair – sajam poslova je višegodišnji projekt u organizaciji Saveza studenata Fakulteta elektrotehnike i računarstva i Kluba studenata elektrotehnike (KSET), koji pruža priliku studentima tehničkih fakulteta i veleučilišta da se upoznaju s potencijalnim poslodavcima i mogućnostima zaposlenja nakon završetka obrazovanja, a tvrtkama sudionicima se također pruža prilika da dođu u izravan kontakt sa budućim visokoobrazovanim zaposlenicima. Tvrtke sudionici imaju priliku prezentirati se putem kratkih predavanja i štandova postavljenih u auli fakulteta. Osim velikih renomiranih tvrki, priliku za prezentiranje imaju i mladi samostalni poduzetnici i „freelanceri".


Kroz prezentacije i štandove, budući zaposlenici imaju priliku saznati sve što ih zanima o određenom poslodavcu, koji profil ljudi zapošljavaju i sve detalje vezane uz sam rad tvrtke. Osim samog zaposlenja, studenti mogu i saznati nešto više o ostalim mogućnostima nakon završetka fakulteta. U suradnji s FER-om, pruža se uvid u nastavak obrazovanja nakon diplome u vidu znanstvene karijere.
Dovođenjem mladih poduzetnika, koji su i sami nedavno napustili studentske klupe, studenti imaju priliku naučiti nešto više o rizicima, prednostima i manama pokretanja vlastite tvrtke.

Ove godine na JobFair-u će se prezentirati slijedeće tvrtke: Hrvatski Telekom, Ericsson, Siemens, In2, Pliva, Deloitte, Infobip, DOK-ING, Styria, Apis IT, Elka, Elance, Fina, IEEE, Troido, IAESTE , Agencija za mobilnost i programe EU.

Dodatne informacije o JobFairu možete pronaći na službenoj stranici www.jobfair.com.hr.

Facebook Google Plus Twitter
You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 komentari:

Objavi komentar