Searching...

Mark

nedjelja, 26. svibnja 2013.

Gadgeterija: NVIDIA GeForce GTX 780 GPU će zavrtiti sve najnovije igre, no i koštati vas oko 4.000 kuna

Gadgeterija
Dnevni blog o gadgetima i raznim internetskim bizarnostima
NVIDIA GeForce GTX 780 GPU će zavrtiti sve najnovije igre, no i koštati vas oko 4.000 kuna
May 26th 2013, 11:57

GF_GTX_780_KV_Final_LR (1)

NVIDIA je predstavila GeForce GTX 780 GPU, najnoviju evoluciju među GPU-ovima u elitnoj klasi koji isporučuje odlične perfomanse i tečne animacije za sljedeću generaciju gejming naslova kao što su Call of Duty: Ghosts, Watch Dogs i Battlefield 4.


Uz to NVIDIA je izdala svoj ​​NVIDIA GeForce Experience softver koji omogućuje GeForce gejmerima koristiti najbolje gejming drajvere u industriji, naprednih mogućnosti i optimalnih postavki uz samo jedan klik.

Dizajniran za gejming entuzijaste, GeForce GTX 780 posjeduje Kepler GPU s 2.304 jezgri i 3 GB GDDR5 memorije koji su po 50 % brži u odnosu na prošlu generaciju.

GeForce GTX 780 podržava najnovije gejming tehnologije tvrtke NVIDIA poput PhysX i NVIDIA TXAA dok najnoviji GeForce drajveri umanjuju varijacije u brzini sličica kako bi se omogućilo bolje gejming iskustvo. A za one gejmere koji žele samo najbolje NVIDIA SLI tehnologija, najpoznatija multi-GPU tehnologija u industriji, skalira prefomanse kako bi se korisnicima pružilo najbolje moguće iskustvo.

“GeForce GTX 780 isporučuje najbrži frejm rejt i najbolju animaciju po cijeni koja do sada nije viđena u PC gejmingu”. Izjavio je Scott Herkelman, generalni menadžer GeForce poslovnog odjela u tvrtki NVIDIA. “Ova razina perfomansi omogućuje gejmerima da potpuno utonu u igru na način koji su zamislili sami developeri.”

Kako bi zadovoljili zahtjeve gejmera za veće mogućnosti za personalno podešavanje i overclocking GeForce GTX 780 uključuje NVIDIA GPU Boost 2.0 tehnologiju koja automatski povećava GPU klokove za unaprijeđene perfomanse dok u isto vrijeme dodaje temperaturne ciljeve i kontrolu ventilatora, a također i dodatni prostor za pomicanje voltaže i optimizacije koje se mogu iskoristiti pri primjeni rješenja za vodeno hlađenje.

Visoko kvalitetni eksterni aluminijski okvir i učinkovito “vapor chamber” hlađenje, najnaprednije rješenje za hlađenje koje je NVIDIA ikada kreirala, nadograđuje se na egzotični dizajn kartice. Na primjeru GeForce GTX 780 karticeforma se spaja s funkcijom uz bezkompromisno akustične perfomanse i skoro pa nečujan rad pri gejmingu.

NVIDIA_GeForce_GTX_780-Front (1)

“Rješenje za hlađenje kod GeForce GTX 780 karte je najnaprednije koje smo ikada stvorili”, izjavio je Andrew Bell, potpredsjednik inženjerstva u tvrtki NVIDIA. “Ljudsko uho detektira ne samo intezitet ali također i nagle promjene u razini buke. Iz ovog razloga stvorili smo potpuno nove kontrolere kako bi se riješili nepotrebnih varijacija u brzini ventilator i omogućili predivno tih rad. Ovo čini GeForce GTX 780 odličnim izborom za računala entuzijasta, uključujući ne samo desktop računala već i novu kategoriju malih SFF sustava. “

Laka optimizacija uz NVIDIA GeForce Experience

Ekskluzivno dostupan GeForce gejmerima u beta verziji, NVIDIA GeForce Experience softver se koristi više od 1.5 milijuna ljudi od početka godine. Uz nedavno lansiranje, GeForce Experience je savršeni dodatak sirovoj snazi ​​GeForce GTX 780 kartice.

GeForce Experience automatski konfigurira 3D postavke za svaku igru kako bi se omogućilo najbolje iskustvo bazirano na kofiguraciji samog računala. Također automatski obaveštva korisnike o softverskim nadogradnjama i automatski instalira GeForce Game Ready drajvere kako bi gejmeri maksimalnog perfomanse svojih GeForce kartica i uživali u najnovijim PC igrama istog dana kada se i pojave.

Cijena i dostupnost

NVIDIA GeForce GTX 780 GPU-ovi su dostupni odmah od strane vodećih svjetskih proizvođača grafičkih kartica, uključujući ASUS, EVGA, Gainward, KFA2, Gigabyte, Inno3D, MSI, Palit, PNY, Point of View i Zotac. Prisutnost se može razlikovati od regije do regije, a očekivana početna cijena iznosit će 539 eura s uključenim porezom.

Facebook Google Plus Twitter
You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 komentari:

Objavi komentar