Searching...

Mark

utorak, 28. svibnja 2013.

Gadgeterija: LG najavio Nexus 4 u snježno bijelom izdanju

Gadgeterija
Dnevni blog o gadgetima i raznim internetskim bizarnostima
LG najavio Nexus 4 u snježno bijelom izdanju
May 28th 2013, 11:32

lg-nexus-4-white
Ako je tko očekivao novu generaciju Google Nexus perjanice, možda će (barem za sada) ostati razočaran. LG je upravo najavio “osvježeno” izdanje svog Nexus 4 modela, a od novosti tu je tek bijela boja kućišta. Možda to i ne čudi pretjerano, s obzirom na to da je “četvorka” predstavljena tek u listopadu prošle godine.

Bijela varijanta tako donosi isti 4.7-inčni 1280×768 True HD IPS Plus ekran (uz 320 piksela po inču razlučivosti), Qualcomm Snapdragon S4 procesor i 2GB radne memorije. Što se dobavljivosti tiče, globalno (Azija, S.Amerika, Europa te Bliski istok) bi trebao postati dostupan tijekom sljedećih par tjedana. “Nexus 4 je postavio standarde za sve Android 4.2 Jelly Bean pametne telefone. Nexus 4 White donosi identično Google iskustvo potrošačima u posebnom stilu i atraktivnoj boji”, rekao je Jon-seok Park, direktor LG Mobile Communications odjela. Ono što će nekima možda pokvariti dan jest činjenica da kućište nije u potpunosti bijelo, već samo stražnja strana pametnog telefona.

LG_NEXUS4_WHITE-04

Nije potpuno jasno zašto su u Googleu i LG-u čekali ovoliko dugo na bijelu varijantu uređaja, no postoji mogućnost da se na ovo odlučilo i zbog nedavno predstavljenog Galaxy S4 modela koji donosi to isto “Google iskustvo”. Što se cijene tiče, ona bi mogla ostati identična postojećem crnom modelu.

Izvor: LG

Facebook Google Plus Twitter
You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions

0 komentari:

Objavi komentar